Cascaval sufle  

Posted in ,

  • cascaval - 1,000 kg
  • faina - 150 g
  • oua - 500 g
  • ulei - 200 g
  • unt - 50 g
  • sare - 20 g

Operatii pregatitoare:
Cascavalul se curata de coaja, se taie felii. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec sub jet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne.

Tehnica prepararii:
Albusurile se bat spuma, se adauga sare, galbenusurile, unul cate unul si se amesteca usor, adaugand treptat faina. Prin aceasta compozitie, se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins (fara a se intoarce felia de cascaval). In timpul prajirii, se adauga o lingura de ulei fierbinte, pe suprafata fiecarei felii de cascaval.

Prezentarea si servirea:
Cascavalul sufle se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cu unt topit deasupra.

This entry was posted on marți, februarie 15, 2011 at marți, februarie 15, 2011 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comentarii

Trimiteți un comentariu